imvina

Hello! I’m Vina :)

Posted on: September 11, 2011

Hello everybody!

Welcome to my first blog🙂

First, I wanna say thank you for coming to my simple blog! Karena ini blog pertama saya jadi harap maklum ya kalo blog ini terlihat begitu ‘ngga banget’😛

Sebenernya saya juga ngga pinter menuangkan pikiran ke dalam tulisan, lebih mudah untuk langsung berbicara apa yang ada di pikiran saya. Untuk menulis 1 judul ini saja perlu bolak-balik ke draft nya, hahaha.. Mikir dulu, tulis, mikir lagi, tulis, dan begitu seterusnya entah sampe berapa kali -___-

But, I will try my best donk!😀

Di blog ini saya akan coba untuk membeberkan ilmu-ilmu yang saya dapat, and I hope you will like it guys, minimal ngga bikin kalian eneg ya, hehe..

Well, tanpa banyak basa-basi lagi, kayaknya langsung aja kalian lihat apa aja yang akan saya tulis di blog ini, enjoy!😉

♥ The Earth,

VINA

1 Response to "Hello! I’m Vina :)"

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: